Meny stänga

BIG IS BEAUTIFUL

Kvinnor som inte är ultrasmala ska inte gömma sig. Det finns många kvinnor som är vackra och som inte bär en 36/38:a. På modeshowerna och i modemagasinen klargörs en gång för alla att kurvor är vackra och att de får visas utan dåligt samvete.

Vi visar dig de viktigaste fashion facts som hjälper dig att visa dina kurvor.


Få en snygg look och känn dig vacker.

1. Visa dina goda sidor

Täck inte över utan betona. Betona dina goda sidor för att smart framhäva dina kurvor. En snygg urringning drar alltid blickarna till sig. Likaså kan du fokusera dig på ditt vackra ansikte och framhäv läpparna med färg eller sätt accenter med en originell frisyr.

2. Elegant och diskret

Svart och andra mörka färger gör dig optiskt smal. Detta är en gammal regel men den är fortfarande sann. Använd dig av färgrika accessoarer.

3. Elegant smyckat:

Iögonfallande accessoarer som örhängen, handväskor eller färgrika halsdukar framhäver de vackra partierna kring ditt ansikte.

4. Fin och flödande:

Flödande tyg som smickrar sig löst om dina kurvor och faller smidigt som till exempel siden är bättre än tyg som ligger nära huden. Tunna koftor och cardigans är perfekta att klä sig i.

5. Lätt och luftig:

En djupt v-ringad top får en avsmalnande känsla. Är den draperad eller har en volang nertill så förvillar den och mindre av din figur framhävs, luftiga blusar och tunikor smickrar din figur.

6. Effektfullt:

Höga skor med klack. Du får bättre hållning samtidigt som du får en elegant touch till kjol och tights. Både till vardags och fest. Det gör att du ser längre ut.

7. Allt på längden:

Mesta jerseyklänningar och vecklade överdelar smickrar din figur. Även dragkedjor och längs riktade knappslå har en slankande effekt.

8. Glöm tidigare regler:

Låt dig inte inskränka av vad som får bäras av kurviga kvinnor eller ej. Var inte rädd att testa nya saker och experimentera med färg och snitt för att det är bara på detta sätt som du kan upptäcka vad som passar bäst för dig. Ta ingenting på dig som du känner dig obekväm i – att till exempel dra i kläderna allt för ofta leder blickarna snabbt till ställen där du inte vill ha de.

Här hittar du mode i alla storlekar stora som små.
Econda-Logo