Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Förkläden

16 Artikel
NY
Förkläde
NY
Förkläde
NY
Förkläde
NY
NY
NY
NY

Förkläden: hemmets kanske mest erfarna renhetsförsvarare

Det går ibland snabbare än man vill tro: Man vill bara röra om lite grann i grytan som står på spisen – och vips så är det hänt! En ful fläck sitter fast på kläderna, kanske till och med på ett helt speciellt favoritplagg. Förkläden är ett eftertraktat skydd i köket då de förhindrar kläder från att bli nerfläckade. Både när det gäller att laga mat och att baka: förklädet skyddar dina kläder mot både mindre och större nedsmutsning – dessutom kan du lugnt torka dina händer i det om du inte råkar ha en handduk inom räckhåll. Förklädet tar inte illa upp av det då det i motsats till dina egentliga kläder finns till just för att parera smuts. Och förkläden för män? Javisst, det har vi också!

Förkläden: praktiska och förmånliga hjälpredor i hushållet

Bara för några få årtionden sedan fanns de i alla hem liksom de i dag återfinns i alla restauranger: förkläden – dessa praktiska kökshjälpredor som tål nästan vilken smuts som helst. Vare sig du kokar marmelad eller bakar småbröd: ett förkläde förhindrar alltid dina kläder från att smutsas ner och lämpar sig även som handduk. Det finns ett otal varianter av förkläden och med varierande mönster: förkläden som är långa och korta, sådana med hängsel och fickor, och dräktförkläden som huvudsakligen används i representativa sammanhang. Lämpliga förkläden för barn är bandförkläden. Inte heller att glömma den traditionella förklädesklänningen som en gång fanns i nära nog varje hushåll. Hos Your Look... for less! handlar du praktiska förkläden till ett mycket bra pris exklusive leveranskostnader. Beställ snabbt och enkelt och spänn fast ditt nya förkläde redan om några dagar!

Mission Hushåll: med rena kläder tack vare ett förkläde

Det lilla man har att stå i med i hemmet sköter sig nästan av sig självt: självklart i förkläden med snygga färger och snygg design. Beställ genast förkläden som ser bra ut i nätbutiken av Your Look... for less!. Vid sidan av praktiska hjälpredor i hushållet, så som förkläden, erbjuder vi många fler artiklar som du kan göra ditt hem mysigare med, bland annat sängkläder och badrumstextilier. Dessutom kan du hos oss beställa aktuella modeplagg, skor och accessoarer både för honom och henne. Vårt omfattande sortiment och vår högklassiga service gör handlandet till ett nöje. Bara ett fåtal dagar efter att vi fått din beställning levereras varorna till dig. Om du har frågor eller är missnöjd med något kan du när som helst kontakta oss!

Econda-Logo