Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Baddräkt

61 Artikeln

Köp en baddräkt ur nätbutiken av Your Look... for less!

Får det lov att vara en ny baddräkt? Gravid, slank eller lite bastantare - med en baddräkt ur nätbutiken av Your Look... for less! ser du bra ut såväl i din lokala simhall som på Medelhavets vidsträckta stränder, vilken kroppsform du än har. Dyk in i vår färggranna värld av baddräkter och bekanta dig med vårt mångsidiga sortiment. Kanske är du ute efter en baddräkt med ben? Vi har flera olika designer och snitt som du kan välja mellan när du går in för att skaffa dig ditt nya plagg för motionssimning eller välförtjänta, lättjefulla dagar på beachen. Bekanta dig i lugn och ro med vårt omfattande utbud av baddräkter och ha det roligt medan du gör uppköp i nätbutiken av Your Look... for less!.

Baddräkt – det nödvändiga plagget på de flesta stränder

Ett uppfriskande dopp i havet eller ett avslappnande solbad hör sommaren och flera semesterresor till, och dessa utgör naturligtvis långtifrån ett undantag från de situationer i vilka man vill se bra ut. Därför är vi måna om att erbjuda ett attraktivt urval av snygga baddräkter i nätbutiken av Your Look... for less!. Det bästa är att designen på våra baddräkter inte ensam utgör kvintessensen av det vackra och tilltalande. Genom ett högklassigt baddräktstyg, särskilda snitt, en lyckad bearbetning av midjepartiet och iögonenfallande, kontrastrika toner, med vilka smärre problemzoner blir skickligt dolda, är det bäddat för att det blir du själv som agerar blickfång, inte din baddräkt. Ta dig gärna en titt också på våra övriga artiklar inom strandmode. Vi erbjuder bland annat vackra strandklänningar och luftiga tunikor som du kan komplettera din nya baddräkt med.

Baddräkt – strandskönheter i smickrande former

Våra baddräktsmodeller övertygar med sin höga grad av bearbetning av detaljer. Genom optiskt slankgörande snitt formar baddräkten din figur utan att spänna obekvämt. Figurformande baddräkter döljer smärre problemzoner på ett elegant sätt. Diagonalt löpande mönster får magen att se plattare ut. Många av våra baddräkter är utrustade med mjuka softcups och formfoder för att ge perfekt passform och för att vara möjligast bekväma. Dra nytta av fördelarna med att göra uppköp på nätet och undvik köer framför provhytter och kassor. I vår nätbutik är det bara du och alla fina artiklar som är på plats!

Econda-Logo