Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Body

139 Artikeln

Body, pyjamas, byxor och mycket mer ur nätbutiken av Your Look... for less!

Är du ute efter ett snyggt underklädesplagg som skickligt döljer smärre problemzoner och trollar fram en plagg mage? Då är en body ur nätbutiken av Your Look... for less! som gjord för dig. Vi står till buds med ett brett sortiment av dammode, underkläder, nattkläder, skor, accessoarer och utsökta hemtextilier. Bespara dig resan till stan – hos Your Look... for less! kan du köpa din nya body lätt och enkelt och till ett förmånligt nätpris. Your Look... for less! är specialist på området för mode som riktar sig till mode- och stilmedvetna damer och herrar som fyllt femtio.

Allt från body till joggingdräkt – stor produktmångfald hos Your Look... for less!

Vare sig du håller utkik efter mode för finare tillställningar, en bekväm joggingdräkt eller en figurformande body kommer du inte att behöva lämna vår nätbutik tomhänt. En body kan du bära både på sommaren och på vintern. När du bär den under en åtsittande klänning kommer den att lyfta fram dina kvinnliga former på bästa möjliga sätt. Köp en body och många fler klädesplagg av namnkunniga märken ur vår nätbutik och dra nytta av våra fina erbjudanden. Om du letar efter en body av ett visst märke lönar det sig att använda sökfunktionen på vår hemsida. Skriv namnet på tillverkaren i sökfältet och utför sökningen. Inom några sekunder kommer du att få alla träffar med relevans upplistade på din bildskärm.

Bodies snabbt och enkelt online

Om du aldrig tidigare har köpt en body ur nätbutiken av Your Look... for less! är det hög tid att du unnar dig det nöjet. Tack vare den höga användarvänligheten på vår hemsida är det rena barnleken att handla hos oss. Innan du går in för att beställa din nya body borde du först registrera ett användarkonto hos oss. Om du behöver hjälp med registreringen eller beställningen kan du gärna kontakta vår vänliga kundservice. All information om beställning och leverans finns också att läsa på vår hemsida. För att beställa din nya body ska du välja modell, färg, storlek och mängd och sedan lägga artikeln i varukorgen. Du slutför beställningen genom att fortsätta till kassan. Leveranstiden är en vecka och tiden för öppet köp 14 dagar.

Econda-Logo