Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Byxa

106 Artikeln

Byxa – ett oundvikligt basplagg inom modevärlden

En byxa är ett klädesplagg utan vilket man knappast kan föreställa sig den modevärld som existerar i dag. Mot den bakgrunden är det lätt hänt att man glömmer byxans inte alltid okomplicerade förflutna. Under flera århundraden var den nämligen ett starkt tabubelagt klädesplagg för damer. Tack vare kvinnoemancipationen och den därigenom upprättade jämlikheten mellan könen har byxan blivit ett klädesplagg som i dag hör lika oseparabelt ihop med dammode som med herrmode. I nätbutiken av Your Look... for less! står vi till buds med byxor i flera olika variationer och modeller. Bekanta dig i lugn och ro med vårt sortiment och låt dig inspireras av det vi har i erbjudande!

Byxa – för varje tillfälle finns det rätta exemplaret

Sportig, ledig, elegant, lätt kombinerbar, stilig eller okomplicerad – en byxa kan beskrivas med flera olika attribut. Och urvalet är nära nog gränslöst redan av den orsaken att nya modeller gör entré allteftersom gamla gör sorti. En särskilt populär byxa utgörs av chinos. De lediga benplaggen sitter lösare vid höfterna och tajtare vid buntarna. De finns tillgängliga i flera frapperande färger. Vare sig du föredrar pink, turkos, lila eller gul kulör – i fråga om chinos finns det ingenting som inte skulle finnas. Du kan själv välja om du vill vika upp buntarna eller låta dem vara som de är. Också leggings är ett hett begrepp inom modevärlden. De är inte endast underbart bekväma och välsittande benplagg, utan också utomordentligt trendiga. Du kan med fördel kombinera ett par leggings med snäppet längre snittade plagg för överkroppen.

Byxa: dammode förmånligt ur nätbutiken av Your Look... for less!

Byxor kan man som dam knappast ha för många av. Det finns många klädesplagg man kan avstå ifrån, men för en och annan extra byxa borde du alltid ha en plats reserverad i ditt klädskåp. I vår nätbutik hittar du ett utomordentligt mångsidigt urval av dambyxor. Vare sig du föredrar en byxa som är lätt att kombinera med övriga klädesplagg eller en som är moderiktigt, sportigt eller elegant snittad kommer du hos oss säkert att hitta precis det du är ute efter. Och det bästa av allt är att Your Look... for less! erbjuder allt till mycket förmånliga nätpriser, och det oavsett i vilken storlek du beställer dina nya benplagg.

Econda-Logo