Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Förkläde

26 Artikeln

Ett förkläde ur nätbutiken av Your Look... for less!

Upptäck i nätbutiken av Your Look... for less! klassiska klädesplagg och aktuella modetrender. Vi erbjuder ett enormt urval av dam- och herrmode för åldersgruppen +50. Om du är i behov av ett praktiskt förkläde att utföra hushållsarbete i har du hittat helt rätt. Om ditt gamla förkläde hunnit bli trasigt är det inte heller nödvändigt att reparera det. Du kan i stället köpa ett helt nytt förkläde i nätbutiken av Your Look... for less!. Ett förkläde av bomull är inte endast bekvämt utan också mycket lättskött. Materialet är lätt att rengöra och det torkar snabbt, vilket i fråga om förkläden är en viktig egenskap. När allt kommer omkring är det tänkt att man ska kunna torka sina händer i förklädet när man inte råkar ha en handduk inom räckhåll.

Förkläden i olika varianter

Förkläden, liksom det mesta vi erbjuder i vår nätbutik, kommer i otaliga former, modeller, varianter och materialer. Av materialer är bomull det vanligaste, men det finns också förkläden av skinn. Förkläden används traditionellt nämligen inte enbart inom ramen för hushållsarbete, utan också av bland annat järnsmeder, och inom den yrkesgruppen har skinnförkläden historiskt sett varit det vanliga arbetsplagget. I nätbutiken av Your Look... for less! står förkläden för hushållsarbete i förgrunden, och materialerna har valts därefter. I ett förkläde känner man sig som en kompetentare skötare av hushållet än utan. Därför är ett förkläde inte endast av faktiska, utan också av känslomässiga skäl ett viktigt plagg för den som tar skötseln av sitt hem på största allvar.

Köp ett förkläde lätt och bekvämt på nätet

Förkläde – på engelska heter det apron, på tyska Schürze och på finska esiliina. Kärt barn har många namn. Upprätthållandet av ett prydligt och snyggt hem är nära nog otänkbart utan ett bra förkläde. Tryck, fickor, band och många fler detaljer finns tillgängliga i stor variation hos våra förkläden. När du valt ut rätt exemplar behöver du bara lägga den i varukorgen och slutföra din beställning genom att fortsätta till kassan. Resten tar vi här hos Your Look... for less! hand om. Alla beställda varor levereras inom en vecka. Eftersom vi erbjuder öppet köp på 14 dagar behöver du inte oroa dig för att det förkläde du beställer kanske i alla fall visar sig vara en besvikelse: inom loppet av två kalenderveckor kan du utan problem returnera det om du så önskar.

Econda-Logo