Meny stänga

Korselett

18 Artikeln

Korselett – damunderkläder hos Your Look... for less!

En korselett är ett klädesplagg som ofta sitter tätt åt på överkroppen. Till en början var det faktiskt bara åtsittande underkläder för överkroppen som bar den beteckningen. I dag har begreppet utvidgats till att omfatta också formande trosor. I nätbutiken av Your Look... for less! står vi till buds med ett stort urval av korseletter. Gör dina korselettuppköp på nätet hos Your Look... for less! och spara dyrbar tid genom att slippa åka till stan där specialaffärer brukar vara belägna. Vi håller öppet dygnet runt, så hos oss kan du handla när det passar dig själv bäst. Vårt korselettsortiment kännetecknas av namnkunniga märken och tillverkare. Du kan hos oss beställa korseletter av till exempel märket Triumph i flera olika variationer.

Stort urval av korseletter

Ursprungligen var det inbyggda stänger och mycket styva vävnader som gav korseletter deras formgivande effekt. De materialer som i dag används är fortsättningsvis styva, men numera är korseletter klart mjukare och bekvämare att bära än vad de i tiderna var. Korseletter används framför allt vid tillverkningen av dräktklänningar, så som till exempel de sydtysk-österrikiska dirndlklänningarna som blivit kända världen över inte minst genom foto- och videomaterial från Oktoberfest i München. Vare sig korseletter används för att dölja smärre problemzoner på över- eller underkroppen står det utom tvivel att de fyller sin funktion med galans. Om du aldrig tidigare använt en korselett är det väl värt att pröva hur det känns. Med dagens materialer och tillverkningsmetoder är de långtifrån obekväma att bära, men de får dig att se slankare ut.

Beställ en korselett snabbt och bekvämt online

Handla dina underkläder i nätbutiken av Your Look... for less! och undvik de långa köerna framför provhytter och kassor i fysiska klädaffärer. Hos oss kan du beställa korseletter i olika färger och storlekar. Vare sig du föredrar svart, beige, vit eller någon annan kulör kommer du i vår nätbutik att kunna beställa din nya korselett i den färg du önskar. Your Look... for less! är specialist på området för mode som riktar sig till ungdomliga damer som fyllt femtio. Vi erbjuder ett brett sortiment av dammode, damunderkläder, skor och utsökta hemtextilier. Hos oss handlar du alltid till skäliga nätpriser. Om du har frågor angående våra produkter, leverans, betalning eller vilken annan relevant angelägenhet som helst kan du gärna kontakta vår vänliga kundservice. Vi kan nås per telefon och e-post.

Econda-Logo