Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Linnen

306 Artikeln

Linnen av bomull i flera moderiktiga färger hos Your Look... for less!

Sov gott som en baby! Eleganta linnen av hudvänligt bomull väntar på dig i nätbutiken av Your Look... for less!. Framför allt under kalla årstider kurar man gärna ihop sig under nya linnen. I vår nätbutik kan du välja ut linnen både i mjuka färgtoner och med frapperande grafiska mönster, helt efter eget behag. Särskilt praktiska och lättbäddade är strykfria linnen av makosatin eller bäckebölja. Du behöver bara tvätta och torka dem och genast är de färdiga att åter tas i bruk. Vi har modeller med blixtlås och i flera olika materialer. För dig gäller det bara att välja ut den rätta storleken. Ett gängse mått är 135 x 200 cm, men i nätbutiken av Your Look... for less! finns också större storlekar tillgängliga.

Linnen upp till en längd på 220 cm förmånligt ur nätbutiken av Your Look... for less!

Linnen i flera högaktuella färger och stilfulla designer väntar på dig i nätbutiken av Your Look... for less!. Vi är måna om att erbjuda produkter av hög kvalitet till förmånliga priser. Bekanta dig med vårt utbud av linnen som inbegriper artiklar av både glänsande satin och strykfri bäckebölja. Med några få musklickar väljer du ut den önskade storleken: 135 x 200 cm, 155 x 200 cm eller 155 x 220 cm. Och vips så ligger det utvalda linnet redan i varukorgen. Som du ser är det rena barnleken att handla i nätbutiken av Your Look... for less!. Om du har frågor angående din beställning kan du gärna kontakta oss antingen per telefon eller e-post.

Alla storlekar – ett pris, också i fråga om linnen i storleken 135 x 200 cm

Föredrar du ett mjukt präglat material eller en strykfri variant med rynkeffekt? I nätbutiken av Your Look... for less! finns alla möjliga alternativ tillgängliga till förmånliga priser. Vi står också till buds med paket i vilka det till exempel ingår ett tredje örngott, vilket kan visa sig mycket praktiskt när man får oväntat besök. Välj ut det du gillar bäst ur vårt omfattande utbud av linnen i smakfulla designer. Vi satsar på stiliga färger och vid sidan av högklassiga och eleganta lakan och påslakan också på moderna örngott. Allting kan beställas lätt och enkelt i vår nätbutik. Leveranstiden är en vecka och vi erbjuder öppet köp på 14 dagar.

Econda-Logo