Meny stänga

Klicka här och säkra din gåva »

Your Look... for less!

Oj, något stämmer inte.

Den öppnade sidan kunde tyvärr inte hittas.
Var vänlig och använd våran navigation, sökfunktionen,
eller en av följande rubriker:


Köp stora storlekar i nätbutiken av Your Look... for less!

Individualitet och perfekta snitt står hos Your Look... for less! alltid i medelpunkten. Detta eftersom vi vill att du ska trivas i våra modeartiklar – i all synnerhet i dem som är av stora storlekar: dam som dam finner sig därför väl tillrätta hos oss. Stora storlekar finns hos oss ofta till och med i storleken 56. Våra modeartiklar i stora storlekar gör det möjligt för dig att klä upp dig adekvat för vilken tillställning och begivenhet som helst. Vare sig du vill gå elegant klädd på teater, flanera på stan i ledigare plagg eller åka till jobbet med en formellare look – stora storlekar utgör storslaget mode!

Stora storlekar – damkläder i stor mångfald hos Your Look... for less!

Om du använder kläder i stora storlekar och är osäker på hur du mest lyckat ska betona dina bästa sidor, har vi några riktgivande tips att komma med. Om du har smala skuldror, liten kupstorlek och runda höfter är du en A-typ. Då är det rekommendabelt att betona överkroppen med kraftiga och glada färger och attraktiva designer. Om du däremot har breda skuldror och stor kupstorlek är du en V-typ. I det fallet lönar det sig att i stället lyfta fram midje- och höftpartiet genom att klä sig i svingande vida kjolar och breda bälten. Om du åter har figurtypen X kan du med fördel visa upp din figur genom att betona din slanka midja. Du kan då klä dig i till exempel höftlånga plagg för överkroppen liksom kjolar och byxor som når högt upp till midjan. Vårt tips för dig som har en O-figur där bröst- och höftpartierna oftast är rätt lika är att betona urringningen.

Aktuellt och högklassigt mode var i Sverige du än bor

Bohuslän, Malmö, Dalarna eller Stockholm – stora storlekar handlar du lättast och bekvämast i nätbutiken av Your Look... for less! var i Sverige du än bor. Och vilken figurtyp du än har och vilka storlekar du än klär dig i – i fråga om kläder i stora storlekar är vi särskilt måna om att kvaliteten håller hög klass. Vidare gäller följande princip för våra kläder i stora storlekar: herr liksom dam finner i vår nätbutik en stor mångfald attraktiva artiklar till förmånliga priser. Inte heller att förglömma i fråga om vårt utbud av artiklar i stora storlekar: damskor finns väl representerade i kategorin.

Econda-Logo