mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt
Startsida /Poncho

Poncho

1

Poncho förmånligt ur nätbutiken av Your Look... for less!

Har du redan länge funderat på att våga ta steget ut och överraska din omgivning med något alldeles speciellt och rätt sällsynt klädesplagg? Då tror vi här hos Your Look... for less! att en poncho kanske är det du omedvetet letat eller åtminstone med ett halvt öga hållit utkik efter. Liksom tröjor i övrigt finns ponchos tillgängliga i otaliga modeller, materialer och designer. En poncho kan vara tillverkad av traditionellt bomull, av varmt och mjukt fleecetyg eller av lättskött polyakryl, liksom av flera andra materialer.

Ponchon: det bohemiska klädesplagget med rötter i Sydamerika

Det var sydamerikanska indianer som var först om att bära det klädesplagg vi i dag känner som en poncho. Ponchon var ett typiskt klädesplagg inom paracaskulturen, som hann existera mellan 800 och 100 år före vår tideräkning på ett område som i dag omfattas av Peru. Det traditionella sättet att tillverka en poncho var att klippa ett hål för huvudet i mitten på en förhållandevis stor tygbit. Syftet med ponchon var att fungera som ett värmande plagg, men redan i begynnelsen av sin existens kunde den användas också i dekorativt modesyfte. Den värmande funktionen hos ponchos är i dag minst lika viktig som den var inom paracaskulturen, men ponchons roll som ett avslappnat och bohemiskt modeplagg är naturligtvis ett barn av sin egen tid. En modern variation av plagget är den så kallade regnponchon.

Handla poncho på nätet och slipp köa

Är du trött på att dras med alla de besvärligheter som följer med kläduppköp i fysiska affärer? När du köper din nya poncho i nätbutiken av Your Look... for less! drar du nytta av alla de fördelar som automatiskt tillkommer våra kunder. Du undviker resan till affären och allt köande. Hos oss behöver du inte heller anpassa dig efter några öppettider eftersom du hos oss kan handla varje dag dygnet runt. De beställda varorna levereras inom en vecka. Vi erbjuder öppet köp på 100 dagar, så om det visar sig att du trots alla höga förväntningar inte är nöjd med din nya poncho kan du utan problem returnera den inom loppet av 100 dag.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase