Your Look... for less! appen

Upptäck de senaste trenderna och fynden direkt i din smartphone – var och när du vill!

header contentpage app ylfl

Ladda ned Your Look... for less! appen enkelt och kostnadsfritt till din surfplatta, Android smartphone, iPhone eller iPad. Då har du alltid alla mobila shopping- och tjänsteerbjudanden från Your Look... for less! nära till hands och kan direkt se vilka fantastiska erbjudanden och exklusiva fynd som Your Look... for less! erbjuder. Upptäck prisvärt dammode, skor och underkläder i vår onlinebutik. Kika in när som helst och var du än är!

Fördelarna med Your Look... for less! appen

app aktionen sadk

Exklusiva rabatter och kampanjer

Se fram emot regelbundna rabatter och kampanjer. Bara ett klick ifrån våra bästa fynd. Endast under begränsad tid och exklusivt i appen för Your Look... for less! Vi ser till att du inte missar något genom att skicka pushnotiser. Leta, häpnas, spara – för mer shoppingglädje!

App

Hitta nya produkter

Är du på jakt efter nya modefavoriter som faller dig i smaken? Super! I vår butik kan du filtrera på storlek, färg, modell och pris. Särskilt praktiskt: med sökförslag, personliga sökningar och röstsökningar upptäcker du mode som du gillar. Du kan också snabbt hitta dina favoritplagg från katalogen. Skriv bara in artikelnummer eller ett sökord. Och det är inte allt. I vår REA-butik väntar flera fantastiska fynd på dig!

App

Perfekt för resan

Shoppa dina favoriter bekvämt med din smartphone. Med Your Look... for less! appen blir du den första att få ta del av aktuella kampanjer, de nyaste trenderna och våra superfynd. Särskilt praktiskt: med delningsfunktionen kan du enkelt vidarebefordra dina favoritartiklar till familj och vänner. Njut av enkel onlineshopping med stora produktbilder och enkel navigering.

App

Går snabbt att hitta igen

Det stora utbudet kanske gör det svårt att välja. Inga problem! Ge artikeln ett hjärta så hamnar den på din favoritlista så att du snabbt och enkelt kan hitta den vid ett senare tillfälle.

iphone app kundenkonto sase

Allt i en vy

När som helst och var som helst – använd ditt lösenord för att logga in i appen och där ser du allt i en vy: dina uppgifter, fakturor, favoriter, beställningar och även leveransstatus för dina paket.

Your Look... for less! – hämta appen nu

Ladda ner appen - klara, färdiga, gå!

Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase