Betalning

Köp med kreditkort

Hos oss kan du även betala bekvämt och säkert med kreditkort, förutsatt att kortet är utgivet i Sverige. Du betalar först när du får varan. Med hjälp av den moderna krypteringstekniken 3D-Secure 2.0 får du en säker betalningsprocess med VISA-, MasterCard- och Diners Club International-kort som är utgivna i Sverige. Alla beställnings- och kreditkortsdata skickas krypterat till oss. På så sätt får du högsta möjliga säkerhet när du handlar!

Vad är 3D Secure 2.0?

De europeiska riktlinjerna för betaltjänster har ändrats för att det ska vara ännu säkrare att betala via nätet. 3D Secure 2.0 är den högsta säkerhetsstandarden för betalningar med kreditkort. Vid beställning ombes du att verifiera dig via 3D Secure 2.0. Olika kreditkortsleverantörer har olika namn på verifieringen (t.ex. Visa Secure eller Mastercard Identity Check)

Genom 3D Secure 2.0 kontrollerar din bank om du är kortinnehavare och därigenom är behörig att genomföra transaktionen. Autentiseringen sker med hjälp av en kombination av två av följande data:

  • Fakta och information som bara du som kund känner till, som till exempel ett lösenord

  • Interaktion via en enhet som den egna smarttelefonen eller ett kort

  • Biometriska karakteristika som ett fingeravtryck

Om du inte har gjort det ännu måste du har låst upp ditt kreditkort för användning av 3D Secure 2.0. De flesta banker erbjuder den här tjänsten via nätet. Du kan enkelt ta reda på det via bankens webbplats. Om du redan har registrerat dig för 3D Secure behöver du inte registrera dig igen. Under nästa steg kan du tillsammans med din bank bestämma vilka faktorer som ska användas för autentisering. Vissa banker har utvecklat en app för autentiseringsprocessen. Kontakta din bank för mer information eller allmän information om 3D Secure 2.0.

Beställningsprocess

  • Lägg de varor du vill köpa i varukorgen

  • Välj att handla med kreditkort som betalningssätt och ange informationen på kreditkortet. (En anslutning upprättas till din bank. Data överförs mellan dig och din bank på ett säkert sätt – vi får inte tillgång till dina uppgifter!)

  • Registrera dig med kreditkortets nummer, giltighetsdatumet samt kontrollnumret.

  • Din bank utför autentiseringen i bakgrunden. (Om du har installerat en bankapp får du till exempel ett pushmeddelande som tar dig till bankappen där du får ange dina inloggningsuppgifter. I appen ombes du antingen mata in din personliga kod eller läsa av ditt fingeravtryck eller din regnbågshinna. Olika banker använder olika metoder och varierar också med dina individuella inställningar.

  • Om autentiseringen lyckas bekräftar du för systemet att du är den rättmätiga kortinnehavaren och att du är berättigad till att genomföra transaktionen. I annat fall kan du inte genomföra köpet.

  • Beställningen avslutas så snart bekräftelsesidan med ordernumret visas. Stäng därför inte webbläsarfönstret innan beställningen slutförts!

Observera
Vissa banker kräver att du registrerar dig för MasterCard SecureCode från den fjärde onlinebeställningen med MasterCard. För att du ska kunna fortsätta att beställa med MasterCard via nätet behöver du registrera dig under beställningsprocessen.

payment mastercardpayment visapayment discoverpayment diners club

Vid postförskott tillkommer en avgift på 50 kr, du betalar när du hämtar paketet hos postens utlämningsställe. Vid fakturaköp ska betalning vara oss tillhanda senast 30 dagar efter leverans; vi debiterar en faktureringsavgift på 19 kr.

Var vänlig och överför till konto:
Bankgiro: 803-5867
SIEH AN Handelsg.
Danske Bank AS

Vid betalning är det viktigt att du anger referensnummer eller meddelar ditt kundnummer. Vid fakturaköp krävs ditt personnummer. Det utförs en kreditupplysning som du får ett skriftligt meddelande om. Vi tillämpar beställningsgräns.

Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase