mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips capribyxor dam

Capribyxor för dam är alltid på modet och ser lika bra ut i staden som de gör på fritiden och på strandpromenaden. Visste du att dessa byxor i trekvartslängd nu finns i många nya versioner? Tack vare olika skärningar, mönster och färger har du många alternativ av capribyxor att välja mellan och kan enkelt betona din personliga stil.

Vad är en capribyxa?

Den började som en moderevolution på 50-talet och har nu blivit en absolut klassiker bland dambyxor. Utmärkande för capribyxor dam är att de är trekvartslånga byxor, ofta med slits på sidorna och en figurkramande passform. Vad gäller längd kan allt kallas capribyxor som sträcker sig från mitten av vaden till strax ovanför fotleden. Som en härlig mix mellan snygga dambyxor och luftiga sommarbyxor är de helt enkelt perfekta för den varma säsongen. Idag är mångfalden av capribyxor särskilt stor: Sommarbyxor i ankellängd, caprijeans och caprileggings samt byxor i trekvartslängd och vadlängd kan kombineras i elegant, sportig, trendig eller avslappnad stil.

Ett par byxor - 5 tillfällen: Så här kan capribyxor bäras

Gillar du att ta på dig dina capribyxor på sommaren - men vet inte riktigt vilken modell som passar vilket tillfälle? Så snart solen kommer ut kan du kombinera dina capribyxor efter eget behag och bära dem vid olika tillfällen.

1. Snygga caprijeans för söndagsaktiviteten

Det är en underbart solig söndag och du ser fram emot att träffa din bästa vän. Som en outfit väljer du bekväma caprijeans i din favoritfärg. Capribyxorna i jeansstil har många fördelar: Tack vare sin kortare form ger caprijeansen dig större frihet och låter solen kyssa din hud.

2. Elastiska caprileggings för sportiga aktiviteter

När du gör yoga eller är på golfbanan - ta då på dig dina stretchiga caprileggings. De tighta byxorna smeker sig mot huden och ger dig maximal rörelsefrihet.

3. Smarta capribyxor för kontoret

Till skillnad från shorts når capribyxorna ner över knäet och är därför också lätta att bära på kontoret. Eleganta snitt i subtila färger ger dina kontorskläder en frisk fläkt.

4. Capribyxor i cargostil för enkla vandringar

För dina dagliga promenader eller enklare vandringar lämpar sig ett par capribyxor i cargostil med resår och en ficka på låret. Modeller där byxbenen kan rullas upp och fixeras är särskilt lämpliga för dessa aktiviteter.

5. Luftiga byxor i ankellängd för semesterdagarna

För vilket tillfälle lämpar sig capribyxor som allra bäst, om inte för en semester i solen? Om du nu väljer capribyxorna i snygg korallröd färg eller den klassiskt eleganta vita modellen - du får plats med flera capribyxor i resväskan.

Kombinera dina capribyxor dam på ett trendigt sätt

Letar du efter inspiration hur du kombinerar dina capribyxor för att matcha tillfället? Så här enkelt är det att trolla fram flera olika utseende med bara ett par byxor:

 1. Caprijeans passar bäst med kortärmade skjortor och sommarblusar

 2. Du kan ha klassiska capribyxor på kontoret i kombination med en elegant blus och en kavaj

 3. Bär löst-sittande toppar med dina caprileggings när du tränar

 4. Hemma kan du glida in i din favorittröja och capribyxor i bomull och göra dig bekväm i soffan

Vilka skor passar bra till capribyxor dam?

När du väljer rätt skor för dina capribyxor kan du lugnt pröva dig på modiga kombinationer. Tack vare sin vadlängd så passar byxorna perfekt till sandaler, pumps samt sportiga sneakers och ballerinor.

Byxtips: hitta den perfekta byxan för din figur

När du köper nya byxor vill du se till att ditt nya klädesplagg sitter som det ska. Följande snitt och detaljer säkerställer en bra passform för byxor i trekvartslängd:

 • Capribyxor dam med resårmidja sitter särskilt bekvämt över höfterna och skär inte in i magen. Tack vare det elastiska midjebandet är du också väl utrustad för sportaktiviteter.

 • Varianter med högre midjeband gömmer magen på ett smart sätt och kan därför kombineras med tight-åtsittande toppar.

 • Starkare lår kan bli optiskt smalare med byxor i mörka färger.

Capribyxor på en överblick

Capribyxorna var en av moderevolutionerna på 1950-talet. Det viktigaste för denna typ av byxor är benlängden: byxorna är i trekvartslängd, som slutar mellan vaden och fotleden. Capribyxor dam finns i många material och färger, så du kan bära dem vid många olika tillfällen:

 • De luftiga byxorna i trekvartslängd är perfekta på sommaren och kan kombineras efter önskemål för olika tillfällen.

 • Lätta material och lösa snitt är särskilt angenäma vid högre temperaturer.

 • Capribyxorna kan kombineras med ett brett utbud av skor, inklusive ballerinor, pumps, sneakers och sandaler.

 • En resårmidja och stretchigt material ökar komforten.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase