mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips dambyxor 

Dambyxor är ett snyggt basplagg som ser bra ut i alla situationer - för en mer casual look på fritiden, för kontoret eller som ett elegant alternativ för speciella evenemang. Ta reda på vilka olika modeller som finns i vårt stora utbud av dambyxor och hur du kan kombinera dina kläder på ett trendigt sätt, oavsett tillfälle. 

Vilka modeller av dambyxor finns det? 

 • En typ av dambyxor som inte får saknas i någon kvinnas garderob är de klassiska damjeansen

 • Slip-on byxor med sin bekväma resårmidja garanterar härlig bärkomfort. 

 • Vida byxor för dam är snygga i alla tänkbara färger och för alla olika vardagssituationer. 

 • Korta byxor och capribyxor för sommaren samt leggings framhäver dina vackra ben. 

Förresten: När du köper dambyxor är det inte bara viktigt att dina nya byxor passar bra, utan att du väljer en modell som passar din figurtyp. 

Ett par byxor, många alternativ 

Kjolar och klänningar är väldigt feminina klädesplagg. Men dambyxor kan också betona din kvinnliga figur och skapa en elegant, casual eller lekfull look. Byxor är särskilt användbara för aktiviteter där du rör dig mycket - till exempel på en längre söndagspromenad eller på kortare cykelturer. I kombination med eleganta skor som pumps, stövlar eller ballerinaskor kan du skapa en elegant outfit för ett restaurangbesök på nolltid. Men dambyxor är även ett utmärkt val för vardagen: vad sägs om en vit t-shirt med ljusa jeans och sneakers i din favoritfärg? Om du har olika modeller av dambyxor i din garderob finns det inga gränser för hur du kan kombinera dina kläder! 

Elegant styling: tre outfitidéer

Med eleganta dambyxor kan du skapa ett glamoröst utseende för festliga tillfällen på nolltid. Vi har sammanställt några stylingtips för dig här: 

 • Eleganta dambyxor i ädla, glänsande material ser fantastiska ut med volangblusar. 

 • En snygg byxkjol rekommenderas som festliga byxor för kvinnor. Med sitt mjuka, flytande tyg och breda byxben betonar vida byxor dam den eleganta stilen och är ett populärt alternativ till klänning. Kombinera detta med en romantisk spetsblus. 

 • Moderna dambyxor passar också bra som en outfit för speciella evenemang. Välj modeller i mocka och bär dem med skjortor för dam och en skräddarsydd kavaj

Vilka material är dambyxor gjorda av?

Byxor av naturliga tyger som bomull och linne rekommenderas särskilt under sommarsäsongen. Dambyxor i andningsbara material är å andra sidan idealiska för sportiga aktiviteter och utomhus. Ett tyg med elastan ser till att byxorna är bekväma och passar din figur. Modeller som du bär ofta i vardagen bör framför allt vara tåliga och lätta att ta hand om. Under vintern har du på dig byxor i fastare tyger - som ullbyxor för kvinnor - eller fodrade termiska byxor. 

Dambyxor - den mångsidiga favoriten i garderoben 

 • Med dambyxor kan du välja mellan olika längder, passform och färger. Testa dig fram för att hitta rätt modell för helgen, avslappnade byxor för fritiden och mer eleganta byxor för kontoret och festliga tillfällen. 

 • Byxor av elastiska material och de med resårmidja ger dig härlig rörelsefrihet. Särskilt dra-på-byxor är populära. 

 • Dambyxor har många fördelar när man bär dem på fritiden - först och främst sitter de bra, skyddar dig mot vädret och ger en allmänt behaglig bärkomfort för alla situationer. 

 • När du köper, var uppmärksam på passform och material och ta också en titt på tipsen i vårt figurråd. 

 Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase