mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt
Startsida /Damer/Kläder/Jackor/Quiltade jackor

Rätt jacka för rätt temperatur

Med hjälp av våra värmenivåer hittar du exakt vad du letar efter: olika plagg för olika väderlekar. En snöflinga för lätta vår- och höstjackor, två snöflingor för värmande jackor och tre snöflingor för extra värmeeffekt. Upptäck dina personliga favoriter.

Rätt jacka för rätt temperatur

Quiltade jackor – dam – och herrmode – i nätbutiken av Your Look... for less!

Har du kanske utmönstrat din garderob och är därför i jakt på helt nya klädesplagg, eller önskar du annars bara utöka din samling av jackor? Då kan vi varmt rekommendera att du tar dig en titt på vårt utbud av quiltade jackor. De finns i ett stort antal olika varianter och modeller så det är mycket sannolikt att du kommer att hitta en som faller just dig i smaken. Ge dig gärna ut på en virtuell fönstershoppingrunda i vår nätbutik och se vad vi har i erbjudande. Du kommer att stöta på namnkunniga märken när du bekantar dig med vårt urval av quiltade jackor. Barbour låter säkert mycket bekant. Klicka dig igenom vårt sortiment för att upptäcka också andra högklassiga tillverkare.

Quiltade jackor – herr – och dammode förmånligt online

Vi har specialiserat oss på mode för ungdomliga damer och herrar som fyllt femtio, och vårt sortiment ingebriper både klassiska modehöjdare och nya trender. Quiltade jackor i flera olika former och modeller ingår som en självklar del i vårt utbud av jackor. Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet, bekväm passform, stilig design, omsorgsfull bearbetning och skäliga priser. Du kommer att bli imponerad av just det utmärkta förhållandet mellan pris och kvalitet hos våra artiklar. Det är viktigt att du är rätt klädd när du är utomhus medan du till exempel passar barn. Quiltade jackor är varma och ofta vindtäta klädesplagg. De är också lätta att kombinera med många andra kläder. Kolla därför också upp våra övriga kategorier. Hos oss kan du vid sidan av quiltade jackor handla till exempel byxor, skjortor och accessoarer.

Att handla quiltade jackor i nätbutiken av Your Look... for less!

När du bekantat dig med våra quiltade jackor och hittat en du vill beställa behöver du bara lägga den i varukorgen och slutföra din beställning genom att fortsätta till kassan. Om du har frågor angående våra quiltade jackor, din kundregistrering, beställning, leveransen eller vilken annan relevant angelägenhet som helst, kan du gärna kontakta vår vänliga kundservice. Vi kan nås per telefon och e-post. När du beställer artiklar ur vår nätbutik levereras de inom en vecka. Vi erbjuder öppet köp på 14 dagar, så om det visar sig att din nya quiltade jacka är till exempel av fel storlek, kan du utan problem returnera den inom loppet av två kalenderveckor.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase