Meny stänga

Mångfald av storlekar – alla storlekar ett pris upp til stl. 56!

Stickad Tröja

328 Artikeln

Stickad tröja: herr – och dammode ur nätbutiken av Your Look... for less!

En stickad tröja är ett klädesplagg som har gamla anor. De ursprungliga stickade tröjorna av fårull hade som syfte att hålla sina bärare varma. Inom det dagsaktuella modet är det inte bara den värmande funktionen hos en stickad tröja som är viktig, utan det som i lika avgörande grad bidragit till att detta plagg förblivit så populärt är alla spännande snitt och mönster. Stickad tröja står kort sagt som begrepp för något evergreent i klädesväg. När det är kyligt ute är det härligt att ta på sig en varm stickad tröja. Hund har du kanske också och då hör du till dem som får ta sig en sväng i friska luften årets alla dagar, oavsett väder och vind. Särskilt under de kalla vintermånaderna kommer då en varm stickad tröja ytterst väl till pass!

En stickad tröja för damer – alternativet till en pullover

Det är inte bara under kalla vinterdagar man gärna tar på sig en stickad tröja. Kanske är du och din partner hobbyseglare, och då kan det vara nog så skönt att klä på sig en stickad tröja när solen gått ner och ni sitter och äter kvällsmål ute på däcket i den lätta men svala kvällsbrisen. Eller kanske du gillar att åka upp till fjällen för att vandra när tiden för midnattssol är inne. Där kan temperaturerna också mitt på sommaren vara överraskande låga. En stickad tröja kan under vissa förutsättningar användas också vid finare tillställningar. En stickad tröja är nämligen inte den tjocka och robusta islandströjans automatiska synonym. Stickad tröja är innehållsmässigt en klart mer omfattande beteckning på plagg för överkroppen som tillverkats genom stickning – i flera fall kan tillverkningsmetoden vara den enda gemensamma nämnaren mellan olika varianter.

En stickad tröja: dam – och herrmode online hos Your Look... for less!

Använd gärna sökfunktionen på vår hemsida för att hitta det du är ute efter. Du kan till exempel skriva ”stickad tröja vit” i sökfältet och utföra sökningen. Sökmotorn sållar då på nolltid fram alla erbjudanden som matchar med de kriterier du angivit. Välj ut en produkt som du fattar tycke för och lägg den i varukorgen. Fortsätt att se dig runt i vår nätbutik och handla gärna också accessoarer som du kan använda tillsammans med din nya stickade tröja. Vi levererar de beställda produkterna inom en vecka och erbjuder öppet köp på 14 dagar.

Econda-Logo