mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips Fleecetröja dam

Vad är fleece och vad utmärker en fleecetröja för kvinnor?

Sätt på den och må bra – fleecetröjor är underbara! Men vad är egentligen fleece?
Fleece är ingen tygsort, utan ett specialbehandlat och borstat stickat tyg. En funktionell kvalitet gjord av rent syntetiska fibrer (mest polyester). Och fördelarna är uppenbara:

 • Tröjor av fleece har extremt bra värmeisolering och är mycket lätta.

 • Fleece torkar snabbt, andas och är inte känsligt för fukt. Fleece säkerställer en bra temperatur i alla väder!

 • Fluffigt mjuk och gosig.

 • Fleece är elastiskt, ger dig full rörelsefrihet och håller formen.

 • En fleecetröja för kvinnor är otroligt lättskött, rynktålig och slitstark. Under punkt 3 kan du ta reda på vad du ändå kan tänka på när du tar hand om en fleecetröja för att kunna njuta av plagget länge.

Tack vare sin funktionella kvalitet är fleecetröjor riktiga allroundare för friluftsliv! Så om du ofta är ute och går är det en vettig investering att köpa en fleecetröja. Den går perfekt att kombinera med friluftskläder och passar under olika funktionskläder, som till exempel en skal- eller softshelljacka. Med denna kombination är du rätt klädd för vandring, promenader, cykling och alla andra utomhusaktiviteter. Speciellt när vädret visar sin lynniga, svala och regniga sida igen.
Lager-på-lager-principen: Det är bäst att ha en sporttröja under fleecetröjan. Tack vare den välkända lager-på-lager-principen kan du reagera flexibelt på typiska regn-sol-regn-vind-sol-väderväxlingar och helt enkelt ta av dig fleecetröjan och förvara den i ryggsäcken när det är varmt. Ja, det finns plats för den tack vare den lilla förpackningsstorleken. Som sagt: fleecetröjor är mästare inom friluftsmode!

När kan fleecetröjor användas

Fleecetröjan är obesegrad på första plats när det kommer till utomhusmode. Och de kan användas mycket oftare än så! De är favoriterna för mysiga stunder hemma, för myskvällar i soffan, för hushållsarbete, trädgårdsarbete och så vidare.
Välj en tunn fleecetröja för inomhusbruk eller att bära under en jacka. Tunn fleece har en medelvikt på 100 till 200 gram per kvadratmeter. Ju tjockare fleece, desto mer värmer det. Det är därför som tjocka fleecetyger med 200 till 300 gram per kvadratmeter såklart ofta används till utomhusplagg.
Fleece är därför lämpligt för både inomhus- och utomhusbruk. Och det finns fleecetröjor i sportigare och lite finare design. Du kan styla det sistnämnda chic, piffa upp det med smycken och till och med bära det på utekvällar.

Hur sköter du en fleecetröja på bästa sätt?

Med rätt (och enkel) skötsel kan du njuta av din fleecetröja länge! Såhär gör du:

 • Stäng alla blixtlås.

 • Vänd din fleecetröja ut och in.

 • Ställ in tvättmaskinen på 30°C skonsamt program och undvik att använda sköljmedel på fleecetröjor.

 • Ingen centrifugering.

 • Låt torka eller häng upp. Fleecekvalitet torkar snabbt och behöver inte torktumlas.

 • Och sätt på den igen direkt.

Fleecetröjor för dam med anti-pilling: Våra fleecetröjor är också utrustade med den beprövade anti-pilling-finishen. Detta förhindrar att de välbekanta små pillren bildas efter flera tvättar och gnuggningar.
Om du följer dessa få tips och tricks kommer din fleecetröja under lång tid att förbli lika vacker (och funktionell) som den var den första dagen.

Passformen hos fleecetröjor

Just för att fleece är väldigt populärt både för sportiga fritidsaktiviteter och för att bara ta det lugnt, är vi noga med att göra varje fleecetröja för kvinnor så bekväm som möjligt. Bekväma snitt som inte begränsar utan tillåter mycket rörelsefrihet är därför ett absolut måste! En varning: För alla kvinnor med storlekarna 36 till 56 finns det en stor risk att bli beroende av fleecetröjor på grund av den mysiga kvaliteten och den sköna passformen!
Vårt varmaste tips:
Fleecejackor är lika beroendeframkallande som tröjor. Kvalitetsmässigt skiljer de sig inte på något sätt från våra fleecetröjor. Våra fleecejackor väcker livslusten med olika detaljer, olika längder, många färger och mönster. Tillfredsställ din passion för fleece i Your Look...for less! onlinebutik!

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase