mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips Pikétröjor dam

Varför är pikétröjan ett måste för kvinnor?

Svaret på frågan är mycket enkelt: dampikétröjan är den perfekta symbiosen av attraktiv nonchalans och ett snyggt utseende!Pikétröjan ger dig all kombinationsfrihet som en kvinna kan önska sig: Den går utmärkt att kombinera med blåjeans, med finare byxor och med kjol –faktiskt till allt! Även i kombination med dina mest avslappnade jeans i garderoben, pikétröjan tappar aldrig sin snygga och välvårdade touch.Det betyder: Med en pikétröja är du sportig, men aldrig underklädd.

Vilka pikétröjor finns det för kvinnor: de fem bästa trenderna!

Pikékragen är förstås typisk för en pikétröja. Tidigare var även den korta knappslån ett av stilens utmärkande drag. Detta finns fortfarande på många pikétröjor, men kan också ersättas av en fräck dragkedja eller smickrande V-ringning. När det gäller ärmlängd kan du välja mellan kortärmade och långärmade pikétröjor i Your Look...for less! onlineshop – beroende på smak, modehumör och säsong! Eftersom modeklassikern förfinas på nytt varje säsong med trendiga detaljer har den för länge sedan tagit språnget från fritid till vardag och är alltid ett blickfång! Här presenterar vi ett litet men smakfullt urval av pikétröjor från vår butik: Trendiga rader av ringar
Snygg dampikétröja med randig design, kontrasterande enfärgad pikékrage och kort dragkedja – pikétröjan är uppfriskande modern!
Framgångsrik 2-i-1-look
Pikétröjan har mycket att erbjuda rent visuellt! De vävda beslagen skapar den fashionabla eftertraktade 2-i-1-looken. Broderier och detaljer i kontrasterande färger kompletterar den unga looken.
V-ringad pikétröja
Välvårdad, feminin och smart – pikétröjan visar att krage och V-ringning harmoniserar underbart med varandra! Mönstret framhäver också den sofistikerade urringningslösningen.
Charmig pikétröja med mönster
Skärning och detaljer förblir klassiska. Det är här det ursprungliga all over-mönstret blir ett riktigt blickfång!
Klassisk pikétröja för kvinnor
Favoriten bland dampikétröjor – väldigt enkla, inga krusiduller, mångsidiga och gjorda av hudvänlig bomull – ska såklart inte saknas på topp-5!

Pikétröja möter klänning – pikéklänningen som sommartrend!

Vi ska berätta en hemlighet för alla som har upptäckt sin kärlek för pikétröjor… Du bör inte missa denna sommartrend: pikéklänningen!
Det är den perfekta blandningen av pikétröja och klänning: avslappnad och väldigt feminin på samma gång, lätt och luftig och chic. För staden, för stranden, för alla tillfällen. Den är också ett måste för din sommargarderob!

Vilken jacka kan man ha över en pikétröja?

Vi gör det enkelt för dig att hitta rätt jacka till din pikétröja!

  • Jeansjacka och pikétröja – ett riktigt drömpar! Du kan bära pikétröjans krage över eller under kragen på jeansjackan som du vill.

  • Om du vill att polokragen ska sticka ut, ta en kavaj med rund hals! Pikétröjans krage är inte täckt, utan kommer verkligen till sin rätt tack vare den runda halsen på toppen.

  • Många sommar- och övergångsjackor har skjortkrage eller nedfällbar krage. Krageformerna liknar polokragar och kan lätt bäras över dem.

  • Fleecejacka med pikétröja? Vi rekommenderar även denna kombination till dig! 

Looken är gjord för utomhusaktiviteter samtidigt som den håller dig varm.
Vårt extratips: Vad passar inte bra till en pikétröja? Vi avråder från att kombinera en jacka med en lapel eller sjalkrage med en pikétröja. Dessa utskurna former harmoniserar inte alls med varandra.

Pikétröjor i ren bomull

Bomull är det mest populära tyget för dampikétröjor: det säkerställer en mjuk känsla och en ventilerande, bekväm passform hela dagen! Eftersom bomull är en helt naturlig produkt är den också idealisk för känslig hud. Av dessa skäl är de flesta av våra pikétröjor gjorda av ren bomull, till exempel i fintrådig singeljersey eller strukturerad pikékvalitet.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase