Modetips långa toppar

Varför långa toppar är så smickrande

Jobb på kontoret, en fika på stan före shoppingen, påta i trädgården och prata med grannarna över staketet – en vanlig dag kan vara ganska fullspäckad. Då är det desto viktigare att du känner dig helt bekväm i kläderna från morgon till kväll. Det finns inget utrymme för tankar som: ”Det kniper här” eller ”Det kniper där” eller ”Den här toppen faller inte bra” – sätt stopp för det!

Lösningen: bekväma långa toppar!

Långa toppar har ett snitt som funkar på kontoret, på fritiden, i restaurangen och på tjejkvällen. Vart du än går är en figursmickrande lång topp det rätta valet! Långa toppar kännetecknas av supersmickrande snitt som gör att problemområden försvinner som genom ett trollslag. Längden på skjortan kommer helt enkelt att lura bort mage, höfter och lår. Adjö problemområden, hej drömfigur!

Längden på långa toppar kan variera. I vår webbutik hittar du modeller som når strax över baken med en längd på över 70 cm, men vi har även långa toppar som är över 80 cm långa, som du även kan bära bekvämt som sommarklänningar. Välj bara den favorit som passar din figur bäst.

Långa toppar fungerar under alla årstider: En lång topp för kvinnor med långa ärmar i kombination med leggings och ankelboots ger dig en härlig vinteroutfit. Den långa toppen med spets ser riktigt festlig ut – speciellt i eleganta färger som svart eller lila.

Under sommaren är det bäst att bära långa toppar med kort ärm eller ännu luftigare; ärmlös i kombination med capribyxor – beroende på längden fungerar den även som klänning. Det ideala materialet för långa toppar på sommaren är bomull. Your Look...for less! onlinebutik erbjuder ett stort urval: Du kan även köpa sportiga långa toppar för kvinnor hos oss.

Kombinera långa toppar – the do’s and don’ts

Även om långa toppar är figurens smickrare par excellence, finns det några punkter att tänka på när det kommer till kombinationsalternativ:

 • Bär aldrig vida byxor. Eftersom våra långa toppar i allmänhet inte är figurskurna, utan alltid skickligt leker runt den kvinnliga formen, skulle vida byxor förstöra siluetten. Termen "baggy" är förmodligen bäst för att beskriva sådana byxor.

 • Därför: Välj smala byxor eller leggings till långa toppar! Medan överkroppen mjukas upp av den långa skjortan ligger fokus på benen. Ju smalare byxor desto snyggare blir siluetten. Leggings är därför uttryckligen att föredra som modepartner till långa toppar! Kombinationen med leggings skär en fin figur runt om och ger hög feel good-faktor.

 • Undvik platta skor. Det är allmänt känt att en kvinnas gång beror på valet av skor. Platta modeller som ballerinor är oslagbart bekväma. Men de sträcker varken på benen visuellt eller ger en livlig och rak gång. De är söta med blus och jeans, men vi skulle avråda till långa toppar.

 • Därför: Ju längre topp desto högre skor! En väldigt enkel formel är: smala byxor + skor med klack = ändlösa ben. Våga ställa benen i rampljuset. Oroa dig inte, du behöver inte ha en modellkropp för detta. Pssst, ett litet tips som gör det lättare för dig att hitta rätt outfit: 

  Mörka byxfärger gömmer också skavanker!

 • Piffa upp långa toppar med smycken och accessoarer! Ge dina långa bastoppar pricken över i:et med rätt accessoarerLånga halsband är som gjorda för långa toppar. Men du kan också skapa en fantastisk look med ett bälte: Sätt det helt enkelt löst runt midjan eller knyt det. Detta ger looken en väldigt feminin touch.

 • Vårt sista tips: Shaping trosor med förstärkt front eller gördlar är fördelaktiga i alla lägen. De fixar snabbt en visuellt plattare mage och snävare kurvor. Med en gördel kan den långa toppen lätt bli mer figurnära eller så kan bältet dras åt.

Långa toppar – skönhet längs hela längden

Ett riktigt drömplagg från urringning till fåll. Och i synnerhet urringningarna är attraktivt varierade. Men det är bäst att se själv!

 • Dubbellager lång topp: Volangerna på fållen ger den långa toppen rätt schvung!

 • Asymmetrisk lång topp: Den längre fållen på sidorna döljer bredare höfter och ser otroligt bra och fräck ut!

 • Lång topp med volanger:  Till den här toppen har vi volangen vid fållen som en detalj. Raffinerad och smickrande!

 • Lång topp med dekorationer: Spets förvandlar enkla toppar till förföriska blickfång. Som exemplet här visar.

 • Glamorös lång topp: Det glittrar, det glittrar, det lockar! Många glittrande paljetter drar uppmärksamheten till fållen.

Med dessa tips kan du bläddra igenom vårt mångsidiga sortiment och beställa de vackraste långa topparna online till låga priser.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase