mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt
Startsida /Damer/Kläder/Toppar & T-shirts/Toppar med trekvartsärm

Modetips toppar med trekvartsärm

3/4 längd: den perfekta ärmlängden!

Trender kommer och går. Men vissa är gjorda för att stanna. Eller åtminstone under en väldigt, väldigt lång modeperiod. Vi pratar om toppar med 3/4-ärmar! Från bastoppar med trekvartsärm till den eleganta varianten med spets – det finns något för alla! Vi förklarar varför t-shirts med trekvartsärm också ska vara en integrerad del av din garderob.

Trekvartsärm döljer överarmarna

Att visa upp starkare överarmar är ofta inte lätt under behagligt varma dagar. Korta ärmar framhäver snarare än smickrar. Så enkelt och ändå så genialiskt: En topp med trekvartsärm är ett måste! Vanliga trekvartsärmar når precis ovanför armbågen. Det betyder: Även om du rör dig mycket förblir dina överarmar täckta och du är fortfarande lämpligt klädd för soliga dagar.Vårt tips: Om de smickrande trekvartsärmarna kompletteras med en optiskt sträckande V-ringning, köp då toppen online direkt! Med denna kombo får du ut det bästa av din figur.

Toppar med trekvartsärm är perfekt för accessoarer

Vem har inte varit där: Den nya klockan, de färgglada armbanden eller det ädla armbandet skulle komplettera outfiten perfekt, men accessoarerna försvinner under toppens långa ärmar. Varför kavla upp ärmarna när det finns toppar med trekvartsärm! De låter alltid dina vackra smycken synas.

Vem ser trekvartsärmade toppar bra ut på?

Oavsett om det är smalt eller kurvigt, litet eller stort: damtoppar med trekvartsärm passar alla kvinnor! Därför erbjuder vi dig också ett stort urval av storlekar i butiken: från storlek 36 till storlek 56, allt finns. Vill du veta vilken storlek som passar dig perfekt? Du hittar mer information i vår storleksguide för dammode.

Vilka trekvartsärmade toppar finns i butiken?

Toppar med trekvartsärm ger massor av variation i garderoben!

Toppar med delikat spetsdekoration

Skickligt samlade toppar
Och så finns det de trekvartslånga topparna i den populära 2-i-1-looken. Höjdpunkten här: de påsydda lagren får det att se ut som om du bär två delar! Men egentligen är det bara en. Detta har den avgörande fördelen att ingenting kan glida, inga veck bildas eller att du hela tiden måste dra i tyget för att sätta tillbaka allt på rätt plats.Den trekvarts ärmade toppen för kvinnor med en 2-i-1-look är ganska mångsidig. Leta själv:
Det sportiga
Den vita insatsen gör modellens charm. Den fräscha bluslooken gör toppen till en mångsidig modepartner för blåjeans eller byxor, för staden och kontoret. Allt du gillar är tillåtet!
Det trendiga
Toppen med 3/4-ärmar kombinerar flera trender! Den skiktade looken skapas av kavajdelen, som flyter runt figuren. Undertill är tröjan färgglad och drar allas uppmärksamhet med blockrandmönstret. Om du vill bära toppen vid speciella tillfällen kan du tryggt klara dig utan en kavaj över den!
Den ädla
Vi kan även göra stilrena toppar med trekvartsärmar! Den här modellen bevisar det. Den mjukt fallande vattenfallskragen och den luftiga spetsen på framsidan av jackan ger den en glamorös touch. Förresten: vita byxor förstärker ljuset i de nya trendfärgerna som smaragdgrönt, korall och fuchsia!

Aktuell trend: ärmar som är upprullade till trekvarts längd

Toppar med ärmar som går att kavla upp är hybriderna bland tröjor så att säga. På grund av denna roll up-funktion är de en långärmad topp och en topp med trekvartsärmar i ett!Med allroundtopparna är du väl förberedd för alla väder och alla modesituationer. Det är bara att rulla upp de långa ärmarna och fästa dem med knäppningsband (i motsats till långa ärmar som bara behöver kavlas upp, allt sitter kvar här!) eller tvärtom kavla upp ärmarna och släppa ner dem igen. En liten detalj med mycket effekt och mervärde!

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase