ROMANTISKA BLOMSTERDRÖMMAR

Upptäck nu! Underbara blomstermönster, fina mönster och smickrande skärningar får dig att drömma dig bort. Inspireras av våra fina kombinationsidéer och upplev shoppinglyckan!

Milda färger sätter tonen

Ljus mint sprider vårkänslor. I synnerhet när det kommer till romantiska blomstermönster. Den bekväma, böljande kjolen gör sig perfekt med den enfärgade toppen. Men självklart har vi ännu fler kombinationsidéer! Bara att klicka in!

Blått och vitt är hett!

Den här kavajen uppfyller tre modeönskningar på en gång: strålande blått, perfekt passform och superlättskött. Tillsammans med det enkla linnet och byxan i effektfullt blått och vitt blommönster blir det en fantastisk ensemble. Men även den blommiga toppen passar perfekt till. Kombinera efter eget humör!

Smickrande stilar i naturfärger

Vi vet inte vad vi gillar mest med den här toppen: det stora trycket eller den smickrande skärningen. Vi är dock eniga att den passar alldeles utmärkt till bekväma byxor. De sitter som gjutna och ger trots det stor rörelsefrihet. Sugen på en annan topp? Inga problem, vi har två superalternativ.

Perfekt klädd i alla lager

Smickrande lager på lager-look och ljus chiffong med blommor ger en figursmickrande effekt. Matcha med den snygga bengalinbyxan med paljetter. Det fulländar den effektfulla looken. Och när du ska gå ut, dra bara på den trendiga jackan.

Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase