Modetips tunikor dam 

Vill du piffa upp din look? Då kan en tunika dam vara precis rätt för dig! Tunikor är inte bara behagligt luftiga utan har också en lekfull charm tack vare de vackra skärningarna. De kan kombineras med byxor,leggings och kjolar. Är du på jakt efter en ny tunika? Med våra tips får du reda på vilken modell som passar dig. 

Vilket material är tunikan gjord av?

Tunikor för dam kännetecknas av sina finare tyger, vilket ger dem sin speciella lätthet. På grund av deras mjukt fallande, flytande materialegenskaper föredras jersey, mesh, georgette och chiffong förutom viskos. För modeller i lager-på-lager-looken kombineras ofta flera material - till exempel i form av ett luftigt övre lager av genomskinlig georgette och ett ogenomskinligt inre lager av enkel jersey. Spetsdetaljer och genomarbetat broderi förfinar ditt utseende och sätter din feminina sida i rampljuset. 

Tunikor för fritiden - två snygga ensemble

Tunikor kan kombineras på många olika sätt för fritiden. Vårt breda utbud av olika tunikor inspirerar till kreativa kombinationer som perfekt reflekterar din personliga stil och personlighet. Vill du ha några förslag? 

  • Flower power: En bred och lång tunika med ett romantiskt blomtryck är symbolen för en bekymmersfri sommar. Matcha med fashionabla capribyxor i subtila pastellfärger och platta sandaler med remmar. 

  • Tropiska nätter: Vad sägs om en tunika med starka toner i nyanser av blått och grönt och glada färgstänk i gult eller rosa? Denna modell påminner om den överdådiga variationen av färger i tropikerna och gör dig omedelbart på gott humör. Vita byxor i ankellängd med resår kompletterar den somriga looken och ger stor komfort. Sandaler som matchar en av tunikans många färger ger denna outfit den perfekta touchen 

Hur stylar jag en tunika på ett festligt sätt? 

Vid festliga tillfällen utstrålar kombinationer av eleganta tunikor och vanligt färgade byxor eller a-linjekjolar elegans. Framför allt kommer extravaganta tunikor med holkärmar, gjorda av mycket ömtålig chiffong i lager-på-lager-looken, till sin rätt vid festligheter. Denna look kompletteras av damsandaler med skimrande övermaterial och / eller kreativa dekorationer, inklusive en matchande clutch. Om du vill ha en mjukt modellerad silhuett, välj figurformande underkläder i form av sömlösa byxor eller midjehöga, bekväma byxor. 

Skötsel- och tvättråd för tunikor dam

De flesta tunikor för dam kan maskintvättas vid 30°C. Genom att använda ett milt rengöringsmedel utan blekande ingredienser skyddar du strukturen på fibrerna, samtidigt som du behåller färgen. För en tunika i spets är det bäst att använda en mycket mjuk tvättcykel eller välja handtvätt. Torka dina tunikor på en hängare, vilket minskar strykningsbehovet avsevärt. Detta görs enklast vid låga temperaturer och med känsliga tyger. Läs noggrant tvättrådsetiketten på din nya tunika för dam och följ dess skötselråd. 

Tunikor dam - ett måste för stilmedvetna kvinnor 

  • En luftig, lätt tunika är en absolut sommarfavoriter och är väldigt lämplig för att skapa festliga ensembler. 

  • Beroende på modell gör du en bra figur med en tunika på stranden, i staden eller på middagar och fester. 

  • Breda snitt och flytande tyger framhäver din figur och skapar en lätt och luftig bärkomfort. Hitta det snitt som passar dig - vad sägs om en avslappnad tunikatröja, till exempel? 

  • Modeller med lager-på-lager-looken med extremt känsliga övermaterial och integrerade toppar ger en sofistikerad känsla. 

  • Du kan bära tunikor med sommarbyxor i olika längder och stilar och kombinera dem med sandaler, ballerinor eller slippers. 

  • Vid olika kombinationer kan du inspireras av säsongens färger, av din favoritfärg eller av aktuella trender. 

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase