mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips kortärmade blusar 

Kortärmade blusar är trendiga och mångsidiga basplagg. De kan bäras vid en mängd olika tillfällen och kombineras på överraskande nya sätt om och om igen. Med följande stylingtips blir det enkelt att kombinera kortärmade blusar med dina övriga kläder och enligt din personliga stil. 

Hur är kortärmade blusar skurna? 

Hos oss hittar du kortärmade blusar i en mängd olika snitt, tyger och design. Det enda som alla dessa snygga blusar har gemensamt är deras korta ärmar, som är svala under sommaren men som även passar bra till kavajer eller koftor på vintern. 
Blusar med korta ärmar finns i många stilar: 

 • Ärmar som knappt täcker axlarna 

 • Klassiska kortärmade blusar som når mitten av överarmen 

 • Halvlånga ärmar som når ända ner till armbågarna. 

Blusen har i några år gjort en comeback och utmanat den klassiska t-shirten. Och det är inte överraskande. Blusar är smickrande för alla kroppsformer, är underbart feminina och är fantastiska att kombinera. De mest populära kortärmade blusarna är: 

 • Volangblusar, 

 • Tunika eller långa blusar, 

 • Kråsblusar, 

 • Skjortblusar och 

 • klassiska blusar. 

När har du på dig kortärmade blusar? 

Du kan ha på dig kortärmade blusar vid i stort sett varje tillfälle. Huruvida en blus är lämplig för ett visst tillfälle beror alltid på dess stil och snitt, samt hur den kombineras med resterande plagg. I vår onlinebutik hittar du sportiga, eleganta, söta och klassiska kortärmade blusar. 

Vilken kortärmade blus är enklast att styla? 

Sommarklassikern bland kortärmade blusar är den vita blusen. Oavsett om det är med romantiska spetsar, luftiga cutouts eller lekfulla puffärmar - kombinera din favoritblus med jeans, shorts eller en kjol eller satsa på starka kontraster till svarta eller djärva modefärger. Med en vit blus framhäver du även din solkyssta hud. 

Hur långa är blusar med korta ärmar? 

Du kan hitta kortärmade blusar i alla längder. Långa blusar med korta ärmar är perfekta för att framhäva den trendiga oversize-looken. Och med ett smalt bälte eller över en bikini eller baddräkt kan långa blusar med korta ärmar också bäras som ett underbart okomplicerat alternativ till sommarklänningar. Om du på andra sidan föredrar att stoppa in blusen i midjan på ett par byxor eller en kjol, är det bättre att köpa en passande, kortare blus. 

Hur kombinerar du kortärmade blusar?

Kombinera kortärmade blusar så här: 
Sportigt och avslappnat 
Välj en rutig kortärmad blus med skjortkrage och kombinera med caprijeans och träningsskor. 
Elegant och självsäkert 
Välj en klassisk svart eller vit skjortblus eller en enkel vardagsblus med en rund halsringning. Kombinera den med en snygg kavaj, kjol eller byxor och ett par eleganta pumps. 
Praktiskt och bekvämt 
Med en tunika, leggings eller smala jeans och ballerinaskor är du beredd på allt i vardagen. 

Kortärmade blusar: sammanfattning 

 • Precis som med t-shirts finns det även kortärmade blusar i olika längder, material och design. Hos oss hittar du därför rätt blus för alla tillfällen. 

 • Kortärmade blusar finns i mjukt, flytande material som viskos eller crepe samt i bomull. 

 • Upptäck de olika typer av kragar med allt ifrån skjortkrage till runda halsringningar. 

 Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase