mynt
Alla storlekar ett pris
räkning
Bekvämt köp mot faktura
retursändning
100 dagars returrätt

Modetips lång blus

Innehållsförteckning

 1. Modetips lång blus

En lång blus faller snyggt och ledigt över både rumpa och mage. Färgstark, enkel eller elegant - i vår onlinebutik hittar du många vackra långa blusar i sortimentet. Här nedan visar vi hur du kan kombinera en lång blus för olika tillfällen.

När kan jag bära en lång blus?

Letar du efter en blus som betonar din feminina modestil och samtidigt är figursmickrande? Långa blusar utstrålar subtil elegans. Den långa blusen är, som namnet antyder, längre än den vanliga blusen. Därför låter du den långa blusen hänga utanför byxorna, så att fållen landar strax vid dina lår. Med sin luftiga passform döljer den långa blusen magen och trollar fram en riktigt snygg look. Oavsett om det är till dina fritidsaktiviteter, vid en familjefest, på jobbet eller när du shoppar - den figurvänliga långa blusen inspirerar till många olika outfitidéer.

Stylingtips: så kan du kombinera en lång blus

Letar du efter en avslappnad look för under dagen som du sen enkelt kan omvandla till en elegant look på kvällen? Kombinera då olika klädesplagg med din långa blus och skapa nya outfits om och om igen. Vi kommer att ge dig några tips för detta:

 • Den luftiga passformen gör en lång blus till den perfekta matchen för smala och rakt-skurna dambyxor. Undvik vida byxor för dam, såvida du inte satsar på oversize-looken såklart.

 • För en lång blus med dekorativa mönster så är det bäst att du väljer vanliga dambyxor och kjolar för en harmonisk look.

 • När du ska välja en matchande damjacka eller damkavaj rekommenderar vi modeller som kan bäras öppet över den långa blusen.

 • Ett bälte eller ett band runt midjan förvandlar den långa blusen till en snygg topp som framhäver dina former.

 • Perfekt för vår och sommar: Genomskinliga långa blusar ser särskilt lätta och luftiga ut när du kombinerar dem med en beige topp.

Byxor eller leggings - vad passar bäst med min långa blus?

Långa blusar kan bäras med olika typer av byxor. Tack vare sin längd så ser en lång blus mycket smakfull ut i kombination med leggings. Andra lämpliga outfitidéer:

 • Kombinera festliga långa blusar med byxor med resår i midjan med klassiska veck

 • Matcha moderna långa blusar med leggings i mockaimitation

 • Smakfulla långa blusar passar bra med en a-linjeformad kjol

 • Att elegant styla långa blusar är enkelt - matcha den långa blusen med leggings i glänsande tyg

Vilka material finns det för långa blusar?

Typen av material avgör hur snyggt den långa blusen faller. Långa blusar i mjuka, flytande tyger är underbart bekväma att bära på sommaren och känns sköna mot huden. Modeller av viskos, bomull eller jersey är lämpliga för varmare dagar. Skjortblusar i fint siden ser särskilt eleganta ut.

Lång blus i korthet

 • Deras långa passform gör att de långa blusarna är populära figursmickrare.

 • Kombinera din långa blus med raka eller åtsittande byxor - breda byxmodeller framhäver inte din figur lika bra.

 • På sommaren rekommenderas skjortklänningar av lätta tyger. På semestern är du moderiktigt klädd för stranden med en färgglad lång blus med tryck eller en lång blus med häftigt mönster.

 • Under de kallare månaderna kombinerar du den långa blusen med en 

  varm kofta eller lång damkavaj.

Visa mindre
Vårt nyhetsbrev
Anmäl dig nu och spara 50,- kr!

Jag vill få information om erbjudanden, trender och kampanjer som erbjuds på your-look-for-less.se (drivs via Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

Visa mer
NL-banner neu sase